AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta balık görmek

Kahve falında dolapta balık görmek

Kahve falında dolapta balık görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, adaletin geleceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dolapta balık gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde katı olmamalısınız.

Kahve falında dolaba balık koymak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dolapta balık görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına inanılır.

Kahve falında büyük dolap görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında dolap görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında dolapta dondurma görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu dolap görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dolaba gizlenmek hak yiyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında antika dolap görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir