AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokuz sayısı görmek

Kahve falında dokuz sayısı görmek

Kahve falında dokuz sayısı görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, her istediğini elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dokuz sayısı gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında dokuz sayısı görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında dokuz sayısını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalet eder.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dokunmuş halı görmek ticarete adım atacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında birine dokunamamak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, prestij kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aile huzurunuzun bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir