AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne sütü aktığını görmek

Kahve falında anne sütü aktığını görmek

Kahve falında anne sütü aktığını görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hile ile mal elde edeceğine, keyfe kavuşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne sütü aktığını gördüyseniz:

  • Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

Kahve falında anne sütünün aktığını görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Kahve falında anne sütü aktığını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeden süt aktığını görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında gögüsten süt aktığını görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine yorulur.

Kahve falında sütün aktığını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir