AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne sütünün aktığını görmek

Kahve falında anne sütünün aktığını görmek

Kahve falında anne sütünün aktığını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne sütünün aktığını gördüyseniz:

  • Daha önceden pratikte olan fikir veya teklifler yeni durumla uyum sağlamıyor olabilir.

Kahve falında anne sütü aktığını görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne sütünün aktığını görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işarettir.

Kahve falında kendinden süt aktığını görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında sütünün akmasını görmek kasasının daha çok para dolacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kendi sütünün aktığını görmek güçten ve takatten düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt aktığını görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir