Kahve falında sütün aktığını görmek

Kahve falında sütün aktığını görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sütün aktığını gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirisiniz.

Kahve falında gögüsten süt aktığını görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet eder.

Kahve falında süt aktığını görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sütünün aktığını görmek makbul olan mallara kavuşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendinden süt aktığını görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine yorulur.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir