AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt aktığını görmek

Kahve falında memeden süt aktığını görmek

Kahve falında memeden süt aktığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, dertlerine çare bulacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, önemli kararlar alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında memeden süt aktığını gördüyseniz:

  • Bazen değişiklik yapılması faydalı olabilir.

Kahve falında kendi memesinden süt aktığını görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt aktığını görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memelerinden süt aktığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında memeden kan aktığını görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında memeden su aktığını görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında memeden iltihap aktığını görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir