AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak

Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak

Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, zorluklarının son bulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında annesinin sesini duymak sorunların büyük darbeler vuracağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında anne sesi duymak bundan hayır göreceğine, daima afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemin sesini duymak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen annesinin sesini duymak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında anne baba sesi duymak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen annenin sesini duymak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin sesini duymak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir