AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça ilaç sürmek

Kahve falında saça ilaç sürmek

Kahve falında saça ilaç sürmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, solan yüzünün güleceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında saça ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında saça ilaç sürmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüze ilaç sürmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında dişe ilaç sürmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne ilaç sürmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bit ilacı sürmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağa ilaç sürmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saça boya sürmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına boya sürmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir