AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ilaç verdiğini görmek

Kahve falında birinin ilaç verdiğini görmek

Kahve falında birinin ilaç verdiğini görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, kişiye hep umut olacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ilaç verdiğini gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri ön planda olabilir.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Kahve falında birinin ilaç verdiğini görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine ilaç verdiğini görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilaç almaya gitmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktora gidip ilaç almak gülmeye hasret kalacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında eczaneden ilaç satın almak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden ilaç almak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir