AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ilaç verdiğini görmek

Kahve falında birine ilaç verdiğini görmek

Kahve falında birine ilaç verdiğini görmek çok mutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında birine ilaç verdiğini gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında birine ilaç verdiğini görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ilaç verdiğini görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, üzgün ve karamsar olacağına işaret eder.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilaçlama görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden ilaç almak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze ilaç görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında mavi ilaç görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ilac satin almak onun iyi olduğunu öğreneceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir