AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun elini tutmak

Kahve falında doktorun elini tutmak

Kahve falında doktorun elini tutmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında doktorun elini tutmak gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında doktorun elini tutmak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında doktor eli tutmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doktorun elini öpmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında balık elle balık tutmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine yorulur.

Kahve falında şeytanın elini tutmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun elini tutmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elle balık tutmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, ele geçen parada artış olacağına inanılır.

Kahve falında evli kadının elini tutmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir