AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanın elini tutmak

Kahve falında şeytanın elini tutmak

Kahve falında şeytanın elini tutmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında şeytanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Kahve falında şeytanın elini tutmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet eder.

Kahve falında şeytanı tutmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında şeytan eli görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında şeytanın elini görmek kendinden emin adımlar atacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işaret eder.

Kahve falında asker eli tutmak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinin tutmak sevdikleri ile bir arada olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde saç tutmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir