AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor eli tutmak

Kahve falında doktor eli tutmak

Kahve falında doktor eli tutmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında doktor eli tutmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında doktor eli tutmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına rivayet eder.

Kahve falında doktorun elini tutmak çok büyük adımlar atacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında doktorun elini öpmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde ayakkabı tutmak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir alimin elini tutmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalettir.

Kahve falında bir kızın elini tutmak özgüveninin artacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir