AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun elini öpmek

Kahve falında doktorun elini öpmek

Kahve falında doktorun elini öpmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, eksiği kendinde bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında doktorun elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında doktorun elini öpmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında doktoru öpmek hasret çekenlerin buluşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktorun elini tutmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında doktor eli tutmak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli öpmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına inanılır.

Kahve falında din aliminin elini öpmek işlerinin karışacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ihtiyar elini öpmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir