AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli öpmek

Kahve falında eli öpmek

Kahve falında eli öpmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eli öpmek gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek huzurlu hissedileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eniştenin elini öpmek sıkıntılarının daha da artacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayramlaşmak el öpmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş olan birinin elini öpmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında padişahın elini öpmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında bayramda el öpmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek çaresiz hallere düşeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir