AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktoru öpmek

Kahve falında doktoru öpmek

Kahve falında doktoru öpmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, sorunların tarihe karışacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktoru öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Kahve falında doktorun elini öpmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktoru öpmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında hasta doktor görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında başkasının doktor olduğunu görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, daha zengin hale geleceğine delalettir.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini doktor görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ruh doktoru görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir