AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının doktor olduğunu görmek

Kahve falında başkasının doktor olduğunu görmek

Kahve falında başkasının doktor olduğunu görmek rızkın genişlemesine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, ailesi ile mutlu olacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında başkasının doktor olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında iki doktor görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktorla nişanlanmak zahmete düşeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işaret eder.

Kahve falında doktor öldürmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, elindeki imkanların artacağına işarettir.

Kahve falında doktorun elini tutmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, istediği evde oturacağına yorulur.

Kahve falında doktor elbisesi giymek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Kahve falında hastanede doktor olduğunu görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ameliyat doktoru görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktordan reçete almak para yatıracağına ve zarar edeceğine, dünya malının çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir