AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruh doktoru görmek

Kahve falında ruh doktoru görmek

Kahve falında ruh doktoru görmek kazançlı çıkacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ruh doktoru gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Kahve falında ruh doktoru görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, üçüncü gözünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ruh öldürmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının ruhunu görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ruhun uçtuğunu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ruh çıkmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ruh görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Kahve falında ruh olup uçmak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalettir.

Kahve falında ruh çağrıldığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir