AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini doktor görmek

Kahve falında kendini doktor görmek

Kahve falında kendini doktor görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ona şifa olmayacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, düşmanların barışacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini doktor gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında diş doktoruna gitmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor olduğunu görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, ailenin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında doktor reçete görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında doktor eldiveni takmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında göz doktoruna gitmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında doktor kıyafeti giydiğini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın doktor görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu duymak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir