AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla telefonda konuşmak

Kahve falında doktorla telefonda konuşmak

Kahve falında doktorla telefonda konuşmak uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında doktorla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Kahve falında doktorla telefonda konuşmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede doktorla konuşmak ele geçen paranın daha da artacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktorla konuşmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret eder.

Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle telefonda konuşmak ortağından ayrılacağına, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Kahve falında telefonla anneyle konuşmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına yorulur.

Kahve falında okulda telefonla konuşmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir