AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevgilisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevgilisiyle telefonda konuşmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle telefonda konuşmak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle telefonda konuşmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir