AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla konuşmak

Kahve falında doktorla konuşmak

Kahve falında doktorla konuşmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında doktorla konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında doktorla telefonda konuşmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hastanede doktorla konuşmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında doktorla konuşmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında hasta ve doktor görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında ameliyat doktoru görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hastanede doktor beklemek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doktorun ilac vermek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında doktor hastane görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir