AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak

Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak

Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kocayla telefonda konuşmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kocasıyla telefonla konuşmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda bir erkekle konuşmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyle telefonla konuşmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işarettir.

Kahve falında telefonla sevgiliyle konuşmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında oğluyla telefonda konuşmak çok büyük zorluklar çekeceğine, rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir