AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda telefonla konuşmak

Kahve falında okulda telefonla konuşmak

Kahve falında okulda telefonla konuşmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, yeni bir adım atılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz olumlu davranışlarla durumu atlatabilirsiniz.

Kahve falında okulda telefonla konuşmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul arkadaşıyla konuşmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında annesiyle telefonda konuşmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında telefonda yabancıyla konuşmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyle telefonda konuşmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak hayatından çıkaracağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü biriyle telefonla konuşmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir