AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla anneyle konuşmak

Kahve falında telefonla anneyle konuşmak

Kahve falında telefonla anneyle konuşmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla anneyle konuşmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Kahve falında telefonla anneyle konuşmak onlara değer vereceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyle telefonda konuşmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, geçim derdine gireceğine yorulur.

Kahve falında annesiyle telefonda konuşmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında anneyle telefonda konuşmak bazı operasyonlar geçireceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annesiyle telefonda konuşmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak el üstünde tutulur hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında annemle telefonla konuşmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Kahve falında telefonda anneyle konuşmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir