AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, rızkın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonla konuşmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonda konuşmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonla konuşmak hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birisiyle konuşmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın biriyle konuşmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı erkekle konuşmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir