AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir alimin elini tutmak

Kahve falında bir alimin elini tutmak

Kahve falında bir alimin elini tutmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, hatalarını düzelteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir alimin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Kahve falında bir alimin elini tutmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dini aliminin elini öpmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında din aliminin elini öpmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, üzüleceğine, yıkılacağına delalettir.

Kahve falında alimin elini öpmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında alim birinin elini öpmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında alim eli öpmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya inanılır.

Kahve falında bir alimin elini öpmek eşinden yana huzurlu olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir