AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizlik eldiveni görmek

Kahve falında temizlik eldiveni görmek

Kahve falında temizlik eldiveni görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temizlik eldiveni gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Kahve falında temizlik eldiveni görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çift eldiven görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında eldiven yıkamak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek eldiveni almak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat eldiveni görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında boks eldiveni görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında eldiven dikmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eldiven taktığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir