Kahve falında doğum yapan eşek görmek

Kahve falında doğum yapan eşek görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, rahat edeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum yapan eşek gördüyseniz:

  • Etkileme şansınız olmayan durumları etkilemek için ısrarcı olmanız sizi zorlayabilir.

Kahve falında doğum yapan eşek görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek sevmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında eşekten kaçmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek kaybetmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara eşek görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top