AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek sevmek

Kahve falında eşek sevmek

Kahve falında eşek sevmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek sevmek gördüyseniz:

  • Karşılanabilir talepleriniz destek bulabilir.

Kahve falında eşek yavrusu sevmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında eşek sevmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eşeğe yük yüklemek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eşek eti pişirmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, talihinizin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek doğurtmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör eşek görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, ticaretinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir