AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara eşek görmek

Kahve falında kara eşek görmek

Kahve falında kara eşek görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, güzelleşeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kazancın artacağına, giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara eşek gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Kahve falında kara eşek görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşeğe su içirmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet etmektedir.

Kahve falında koyun ve eşek görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek teptiğini görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşekle odun taşımak tamamen içine kapanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında eşekle konuşmak huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta eşek görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sıkıntısının biteceğine inanılır.

Kahve falında eşek eti pişirmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir