AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, zorlukların bir anda biteceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulur.

Kahve falında eşek arısı soktuğunu gördüyseniz:

  • Özenli bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilir veya pozisyonunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sarı eşek arısı görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işaret eder.

Kahve falında eşek arısı yuvası görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek arısını öldürmek geriye doğru gideceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında eşek arı öldürmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş eşek arısı görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına işarettir.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet eder.

Kahve falında eşek arısı öldürmek eline geçen paraları tutamayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir