AnaSayfa / Genel / Kahve falında açı doyurmak

Kahve falında açı doyurmak

Kahve falında açı doyurmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında açı doyurmak gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında açı doyurmak varını yoğunu kaybedeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dogum günü pastası görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle sarmaş dolaş olmak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulur.

Kahve falında su içmek suya doymamak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birbirine dolanmış yılan görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir