AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedileri doyurmak

Kahve falında kedileri doyurmak

Kahve falında kedileri doyurmak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, keyfinin kaçacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedileri doyurmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında aç kediyi doyurmak onunla yeniden kavuşacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi doyurmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Kahve falında kedileri doyurmak başarı için fırsatların artacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kedinin dolaştığını görmek mutluluğunun büyüyeceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolaşan kedi görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi doyurmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine yorulur.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak önünü açacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında evde dolaşan kedi görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir