AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yiyip doymamak

Kahve falında yemek yiyip doymamak

Kahve falında yemek yiyip doymamak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek yiyip doymamak gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında çok yemek yiyip doymamak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yiyip doymadığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğe doymamak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek yemek ve doymamak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında yemek yemek ama doymamak düşmanından kurtulmaya, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Kahve falında yemek yerken doymamak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında yemek yiyip doymamak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir