AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi doyurmak

Kahve falında kedi doyurmak

Kahve falında kedi doyurmak kalp kıracağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, ilim irfan sahibi olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi doyurmak gördüyseniz:

  • İlginç yerlere yapılacak ziyaretler yaratıcılığınızı arttırabilir.

Kahve falında kediyi doyurmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında evde dolaşan kedi görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi doyurmak istenmeyen bir yolculuğa, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde kedinin dolaştığını görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolaşan kedi görmek biraz dinleneceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak rızkının çeşitleneceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedileri doyurmak bazen umutlarını yitireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir