AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü doyurmak

Kahve falında ölü doyurmak

Kahve falında ölü doyurmak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, elindekileri de yitireceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü doyurmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Kahve falında ölü doyurmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü doyurmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yoksulu doyurmak etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında domatez biber görmek büyük düşüneceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulur.

Kahve falında siyah doberman köpek görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında birilerini doyurmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, kötülüklerden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında su içmek ve doymamak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir