AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis masası görmek

Kahve falında tenis masası görmek

Kahve falında tenis masası görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, huzurlu bir insan olacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalettir.

Kahve falında tenis masası gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya planlarda yapacağınız değişiklikler daha net planlar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tenis masası görmek gönül sızılarının dineceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa tenisi oynamak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında masa tenisi masası görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında masa tenisi raketi görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında masa tenisi görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tenis kortu görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tenis maçı izlemek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tenis oynamak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir