AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini doğum masasında görmek

Kahve falında kendini doğum masasında görmek

Kahve falında kendini doğum masasında görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kendini doğum masasında gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Kahve falında doğum masası görmek daha fazla gelire kavuşacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini doğum masasında görmek hastalanacağına, üzüleceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında süslü masa görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni masa örtüsü görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında masaya yumruk atmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında masa açmak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi masa örtüsü görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürtaj masası görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir