AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilardo masasi görmek

Kahve falında bilardo masasi görmek

Kahve falında bilardo masasi görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yatırımların heba olacağına, ona kol kanat gereceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında bilardo masasi gördüyseniz:

  • Kalabalıkta beğenilmeniz olasıdır.

Kahve falında bilardo masasi görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işarettir.

Kahve falında bilardo sopası görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder.

Kahve falında bilardo salonu görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına yorulur.

Kahve falında bilardo oynamak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilardo topu görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında masaya örtü sermek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil masa örtüsü görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında nikah masasında ağlamak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir