AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa etrafında toplanmak

Kahve falında masa etrafında toplanmak

Kahve falında masa etrafında toplanmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa etrafında toplanmak gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Kahve falında masa etrafında toplanmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında masa etrafında oturmak işten ve güçten el etek çekileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında masanın etrafında oturmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, can sıkıntısının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşin etrafında toplanmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyla etrafı yıkamak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında etrafı yeşil görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafın yandığını görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir