AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerini görmek

Kahve falında dizlerini görmek

Kahve falında dizlerini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, tüm özlemini gidereceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında dizlerini gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında diz dize oturmak işinden ve ekmeğinden olacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üzerine düşmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Kahve falında önünde diz çökmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında diz üstü düşmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dizlerde yara görmek rahata erileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında diz çöktürmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında diz boyu kar görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir