AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz kapağında kıl görmek

Kahve falında diz kapağında kıl görmek

Kahve falında diz kapağında kıl görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında diz kapağında kıl gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Kahve falında diz kapağında kıl görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında diz kapağı görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diz kapağında yara görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında dizlerinin üstünde yürümek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında diz dize oturmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında diz çöküp yalvarmak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında diz çöküp ağlamak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında diz ağrısı çekmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir