AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerinden vurulmak

Kahve falında dizlerinden vurulmak

Kahve falında dizlerinden vurulmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, yeni kararlar alınacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, verimin ve bereketin geleceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerinden vurulmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında dizlerinden vurulmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işarettir.

Kahve falında dizlerine sarılmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diz üstünde yürümek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine inanılır.

Kahve falında dizlerinin üstüne düşmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında diz kapağında kıl görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işarettir.

Kahve falında diz ağrısı görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, iyi geçim halinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir