AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek

Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek

Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dizlerinin tutmadığını gördüyseniz:

  • Birlikte güzel programlar yaparak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında dizleri tutmamak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, dualarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında diz çöküp oturmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalettir.

Kahve falında diz boyu kar görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerine vurarak ağlamak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diz çökmüş görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dizleri ağrımak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizlerine yatmak yeni işlere girişileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir