AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizinden iğne vurulmak

Kahve falında dizinden iğne vurulmak

Kahve falında dizinden iğne vurulmak dertlerin sonlanacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Kahve falında dizinden iğne olmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ dizinden vurulmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına alamet eder.

Kahve falında dizinden vurulmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, düşmanların barışacağına işarettir.

Kahve falında silahla dizinden vurulmak elin bollaşacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dizine uzanmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulur.

Kahve falında dizini dövmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında dizinde bebek sallamak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir