AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizinden vurulmak

Kahve falında dizinden vurulmak

Kahve falında dizinden vurulmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dizinden vurulmak gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak devlete hizmet etmeye, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında sağ dizinden vurulmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında dizinden vurulmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, işinden ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla dizinden vurulmak Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dizinden ameliyat olmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin dizine yatmak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Kahve falında birinin dizine oturmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir