AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizini dövmek

Kahve falında dizini dövmek

Kahve falında dizini dövmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, geçiminin güçleşeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, bedeninin de iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dizini dövmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya ya da harekete geçirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dizini dövmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak garanti olacak bir yer edineceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dizinin üstünde yürümek haram mala, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizinden vurulmak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında dizine uzanmak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin dizine uzanmak maddi kayıpların sona ereceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında birinin dizinde yattığını görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir