AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ dizinden vurulmak

Kahve falında sağ dizinden vurulmak

Kahve falında sağ dizinden vurulmak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ dizinden vurulmak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan kaçınmayın.

Kahve falında sağ dizinden vurulmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında dizinden vurulmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla dizinden vurulmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin dizine yatmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dizini kesmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dizine yatmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında dizinden irin aktığını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir