AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizinden iğne olmak

Kahve falında dizinden iğne olmak

Kahve falında dizinden iğne olmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dizinden iğne olmak gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında dizinden iğne olmak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin dizine oturmak savurgan bir hayat yaşayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında dizinde kan görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin dizine yattığını görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dizinde uyumak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dizini kesmek yaşamının da düzene gireceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin dizinde uyumak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir